2012. január 2., hétfő

Sütiii

Ma megismételtük a sajtkrémes sütit, nagyon finom lett! Egyszerű és gyorsan elkészíthető.  A mennyiségeket csak érzéssel, elrontani nem lehet. Ez alkalommal málnával, áfonyával és szederrel bolondítottuk meg.
Íme a recept:
  • A tésztához lisztet, kis sütőport, tojást, vajat, cukrot és egy csipet sót dolgozz össze. Méz és kefir is kell bele. Vigyázat, nagyon ragad!
  • A töltelékhez natúr sajtkrémet, tojást, friss citrom levét és mézet keverj össze.
  • Végy egy sütőformát (mi alumíniumtálcát használtunk), és béleld ki a tésztával.
  • Töltsd bele a krémet, rakd meg gyümölcsökkel jó vastagon.
  • Fél órán keresztül süsd 200 fokon és melegen tálald.

Belga meggyes vagy málnás sörrel isteni :D Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése