Ma megismételtük a sajtkrémes sütit, nagyon finom lett! Egyszerű és gyorsan elkészíthető. A mennyiségeket csak érzéssel, elrontani nem lehet. Ez alkalommal málnával, áfonyával és szederrel bolondítottuk meg.
Íme a recept:
- A tésztához lisztet, kis sütőport, tojást, vajat, cukrot és egy csipet sót dolgozz össze. Méz és kefir is kell bele. Vigyázat, nagyon ragad!
- A töltelékhez natúr sajtkrémet, tojást, friss citrom levét és mézet keverj össze.
- Végy egy sütőformát (mi alumíniumtálcát használtunk), és béleld ki a tésztával.
- Töltsd bele a krémet, rakd meg gyümölcsökkel jó vastagon.
- Fél órán keresztül süsd 200 fokon és melegen tálald.
Belga meggyes vagy málnás sörrel isteni :D Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése